Karamelový krém
Suroviny
180 g másla
150 ml Tatry
200 ml vody
1 žloutek
1 vanilkový pudink
100 g moučkového cukru
80 g čokolády

Postup
Pudinkový prášek a žloutek rozmícháme ve vodě, přilijeme Tatru a za stálého míchání uvedeme do varu, vaříme 2 minuty. Necháme vychladit a pak ve šlehači ušleháme s cukrem, přidáme máslo a čokoládu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,147x
Hodnocení receptu:
7.25 (počet: 4)
7.25
4
10

Komentáře receptu Karamelový krém
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!