Gaspačo
Suroviny
½ lahve kečupu
4 lžíce hořčice (francouzské nebo Bona)
1 lžíce mleté pálivé papriky (chillies)
2 lžíce oleje
1 lžička mletého pepře
2 lžičky worcestru
15 stroužků česneku

Postup
Česnek oloupeme, utřeme se solí a přidáme všechny přísady. Dobře promícháme a necháme 24 hodin uležet v lednici.
Pasta je velmi ostrá, namáčíme v ní kolečka rohlíků.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 13,333x
Hodnocení receptu:
4.33 (počet: 12)
4.33
12
10

Komentáře receptu Gaspačo
Lucie: | Tuesday, June 18, 2013 |
gaspačo a kečup???? Ubohé, stydím se za vás lidi jestli tohle dokáže sníst. | |
Dalibor: | Wednesday, May 29, 2013 |
Gaspačo a kečup? to si děláte srandu ne. | |
anonym: | Thursday, May 22, 2008 |
V tomto případě se nejedná o polévku, ale o pastu - je vynikající např. na Silvestra k alkoholu. | |
anonym: | Thursday, May 22, 2008 |
velice chutná polévka,kdo ji zvládne zde v česku,má můj obdiv. | |
anonym: | Monday, May 12, 2008 |
Ovšem, díky za upozornění, počítač si sám provedl úpravu. | |
anonym: | Sunday, May 11, 2008 |
nemá tam být worcesteru místo orchestru? |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!