Cikánské hovězí řezy

Suroviny

l kg hovězího zadního
3 velké cibule
půl skleničky naložené kapie
půl sáčku mraženého hrášku
sůl, pepř dle chuti
lžíce worcestru
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na plátky a z nich nakrájíme úzké nudle. Vložíme na rozpálený olej, osolíme, opepříme, orestujeme a přisypeme na jemné proužky nakrájené cibule. Dusíme, za občasného podlévání, doměkka. Chviličku před dokončením přidáme nakrájenou kapii a hrášek, prohřejeme, dochutíme. Nezahušťujeme, zahustí cibule. Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,120x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 3) 6.00 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cikánské hovězí řezy

Markéta: Friday, January 11, 2013
Ono tam je někde napsáno, že je to z cikána??? Já tam čtu pouze "cikánské"...
anonym: Saturday, December 22, 2012
je tp opravdu jako z cikáma?

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist