Cikánské hovězí řezy
Suroviny
l kg hovězího zadního
3 velké cibule
půl skleničky naložené kapie
půl sáčku mraženého hrášku
sůl, pepř dle chuti
lžíce worcestru
olej

Postup
Maso nakrájíme na plátky a z nich nakrájíme úzké nudle. Vložíme na rozpálený olej, osolíme, opepříme, orestujeme a přisypeme na jemné proužky nakrájené cibule. Dusíme, za občasného podlévání, doměkka. Chviličku před dokončením přidáme nakrájenou kapii a hrášek, prohřejeme, dochutíme. Nezahušťujeme, zahustí cibule. Podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Jarka,
Zobrazeno 4,355x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 3)
6.00
3
10

Komentáře receptu Cikánské hovězí řezy
Markéta: | Friday, January 11, 2013 |
Ono tam je někde napsáno, že je to z cikána??? Já tam čtu pouze "cikánské"... | |
anonym: | Saturday, December 22, 2012 |
je tp opravdu jako z cikáma? |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!