Americká marináda na grilované maso
Suroviny
pro 4 porce, hodí se na drůbež a vepřové maso
1 cibule
4 lžíce oleje
2 lžíce vinného octa
4 lžíce pomerančové šťávy
4 lžíce kečupu
1 lžička worchestru
několik kapek tabasca
¼ lžičky drceného organa

Postup
Cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Smícháme s ostatními přísadami. Plátky masa naložíme do marinády nejméně na 1 hodinu, nejlépe však den předem, několikrát ho v ní obrátíme. Před grilováním maso dobře osušíme, položíme na naolejovaný rošt a po obou stranách ogrilujeme. Po každém obrácení potíráme maso marinádou. Když se na povrchu masa perlí čistá šťáva, osolíme ho a podáváme dochucené zbytkem marinády.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 7,327x

Komentáře receptu Americká marináda na grilované maso
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!