Americká marináda na grilované maso

Suroviny

pro 4 porce, hodí se na drůbež a vepřové maso
1 cibule
4 lžíce oleje
2 lžíce vinného octa
4 lžíce pomerančové šťávy
4 lžíce kečupu
1 lžička worchestru
několik kapek tabasca
¼ lžičky drceného organa

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Smícháme s ostatními přísadami. Plátky masa naložíme do marinády nejméně na 1 hodinu, nejlépe však den předem, několikrát ho v ní obrátíme. Před grilováním maso dobře osušíme, položíme na naolejovaný rošt a po obou stranách ogrilujeme. Po každém obrácení potíráme maso marinádou. Když se na povrchu masa perlí čistá šťáva, osolíme ho a podáváme dochucené zbytkem marinády.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,658x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.50 (počet: 4) 5.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Americká marináda na grilované maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist