Pstruzi s cibulovou náplní

Suroviny

4 menší pstruzi
1 citrón
125 g másla
2 cibule
svazek petrželky
sůl, pepř
2 lžíce hladké mouky
případně pálivá mletá paprika nebo grilovaní koření
olej

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Zlehka ji osmahneme na másle, hned odstavíme a vmícháme do ní jemně nasekanou petrželku. Cibulovou směsí potřeme vnitřky ryb a spíchneme je jehlou nebo párátky. Povrch ryb lehce opepříme a obalíme je v mouce, kterou můžeme vylepšil paprikou nebo grilovacím kořením. Pstruhy pečeme buď na pekáči v troubě nebo grilujeme, můžeme je i osmažit na pánvi.

Poznámka: stejně můžeme připravovat i jiné sladkovodní ryby, větším prořízneme do kůže zářezy až ke kosti a vkládáme do nich plátky anglické slaniny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,762x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.50 (počet: 2) 7.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruzi s cibulovou náplní


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist