Pstruzi s cibulovou náplní
Suroviny
4 menší pstruzi
1 citrón
125 g másla
2 cibule
svazek petrželky
sůl, pepř
2 lžíce hladké mouky
případně pálivá mletá paprika nebo grilovaní koření
olej

Postup
Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Zlehka ji osmahneme na másle, hned odstavíme a vmícháme do ní jemně nasekanou petrželku. Cibulovou směsí potřeme vnitřky ryb a spíchneme je jehlou nebo párátky. Povrch ryb lehce opepříme a obalíme je v mouce, kterou můžeme vylepšil paprikou nebo grilovacím kořením. Pstruhy pečeme buď na pekáči v troubě nebo grilujeme, můžeme je i osmažit na pánvi.
Poznámka: stejně můžeme připravovat i jiné sladkovodní ryby, větším prořízneme do kůže zářezy až ke kosti a vkládáme do nich plátky anglické slaniny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 2,990x

Komentáře receptu Pstruzi s cibulovou náplní
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!