Grilované vepřové plátky
Suroviny
vepřové plátky
olej
sůl, pepř
oregano
citrónová šťáva
případně bílé víno
Na omáčku:
bílý jogurt
česnek
cibulka

Postup
Připravíme si marinádu z oleje, pepře, soli, oregana a citrónové šťávy. Maso nakrájíme na plátky a na hodinu ho do marinády naložíme. Pak položíme na rošt, grilujeme po obou stranách a přitom potíráme zbylou marinádou. Můžeme ho pokapat bílým vínem. Servírujeme se studenou omáčkou vyrobenou z bílého jogurtu smíchaného s česnekem a drobně nakrájenou cibulkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,491x

Komentáře receptu Grilované vepřové plátky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!