Grilované vepřové plátky
Suroviny
vepřové plátky
olej
sůl, pepř
oregano
citrónová šťáva
případně bílé víno
Na omáčku:
bílý jogurt
česnek
cibulka
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Připravíme si marinádu z oleje, pepře, soli, oregana a citrónové šťávy. Maso nakrájíme na plátky a na hodinu ho do marinády naložíme. Pak položíme na rošt, grilujeme po obou stranách a přitom potíráme zbylou marinádou. Můžeme ho pokapat bílým vínem. Servírujeme se studenou omáčkou vyrobenou z bílého jogurtu smíchaného s česnekem a drobně nakrájenou cibulkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 655x
Hodnocení receptu:
9,33 (počet: 3)
9,33
3
10
![Počet hodnotících uživatelů: 3 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Grilované vepřové plátky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!