Vepřové medailonky v kari omáčce s mangem

Suroviny

300 g vepřové panenky
1 zralé mango (nejlépe zelená odrůda)
140 g kompotovaných broskví
50 ml broskvové šťávy z kompotu
3 lžíce rostlinného oleje
sůl, pepř
50 ml šlehačky
1 sáček fixproduktu pro bylinkovo-smetanové řízky (Knorr)
½ - 1 lžička kari koření

recept nemá fotografii

Postup

Mango oloupeme, odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na kousky. Broskve necháme okapat (50 ml šťávy zachytíme) a nakrájíme také na kousky. Panenku naporcujeme na medailonky a z každé strany je 5-8 minut opékáme na 2 lžících oleje. Osolíme je a opepříme. Mango zlehka podusíme na pánvi na zbývajícím oleji. Přidáme 250 ml studené vody, broskvovou šťávu a šlehačku. Vmícháme fixprodukt a asi 1 minutu povaříme. Přidáme broskve, necháme prohřát, přidáme kari koření a podle potřeby osolíme a opepříme.
Příloha: rýže

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,213x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové medailonky v kari omáčce s mangem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist