Vepřové medailonky v kari omáčce s mangem
Suroviny
300 g vepřové panenky
1 zralé mango (nejlépe zelená odrůda)
140 g kompotovaných broskví
50 ml broskvové šťávy z kompotu
3 lžíce rostlinného oleje
sůl, pepř
50 ml šlehačky
1 sáček fixproduktu pro bylinkovo-smetanové řízky (Knorr)
½ - 1 lžička kari koření

Postup
Mango oloupeme, odstraníme pecku a dužinu nakrájíme na kousky. Broskve necháme okapat (50 ml šťávy zachytíme) a nakrájíme také na kousky. Panenku naporcujeme na medailonky a z každé strany je 5-8 minut opékáme na 2 lžících oleje. Osolíme je a opepříme. Mango zlehka podusíme na pánvi na zbývajícím oleji. Přidáme 250 ml studené vody, broskvovou šťávu a šlehačku. Vmícháme fixprodukt a asi 1 minutu povaříme. Přidáme broskve, necháme prohřát, přidáme kari koření a podle potřeby osolíme a opepříme.
Příloha: rýže
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,474x

Komentáře receptu Vepřové medailonky v kari omáčce s mangem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!