Kuřecí maso v karamelu
Suroviny
4 kuřecí prsíčka
100 g bílého nebo hnědého cukru
bílý pepř
sůl
½ lžičky kari
½ lžičky skořice
½ lžičky mletého kmínu
1 lžička sladké papriky
Postup
Smícháme kari, pepř, sůl, skořici, kmín a sladkou papriku. Cukr smícháme s polovinou směsi koření a necháme na mírném ohni za stálého míchání zkaramelizovat.
Kuřecí maso omyjeme, osušíme a posypeme zbývající směsí koření. Kuřecí maso grilujeme po obou stranách 5 minut. Poté prsíčka potřeme kořeněným karamelem a za občasného otáčení dále grilujeme asi 8 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,799x
Hodnocení receptu:
8.20 (počet: 10)
8.20
10
10
Komentáře receptu Kuřecí maso v karamelu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!