Kuřecí maso v karamelu
Suroviny
4 kuřecí prsíčka
100 g bílého nebo hnědého cukru
bílý pepř
sůl
½ lžičky kari
½ lžičky skořice
½ lžičky mletého kmínu
1 lžička sladké papriky
![Kuřecí maso v karamelu ukázka receptu Kuřecí maso v karamelu](/Content/Images/Recipes/217_show.jpg)
![Posunovut vlevo](/Content/Images/left.png)
![Kuřecí maso v karamelu ukázka receptu Kuřecí maso v karamelu](/Content/Images/Recipes/217_preview.jpg)
![Posunout vpravo](/Content/Images/right.png)
Postup
Smícháme kari, pepř, sůl, skořici, kmín a sladkou papriku. Cukr smícháme s polovinou směsi koření a necháme na mírném ohni za stálého míchání zkaramelizovat.
Kuřecí maso omyjeme, osušíme a posypeme zbývající směsí koření. Kuřecí maso grilujeme po obou stranách 5 minut. Poté prsíčka potřeme kořeněným karamelem a za občasného otáčení dále grilujeme asi 8 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5 656x
![Počet hodnotících uživatelů: 10 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Kuřecí maso v karamelu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!