Treska se zeleninou
Suroviny
600 g filé z tresky
800 ml rybího vývaru (může být z kostky)
12 menších mrkví
1 salátová okurka
1 lžíce másla
20 ml bílého vína
sůl
pepř
4 snítky kopru

Postup
Okurku oloupeme a podélně rozpůlíme. Zbavíme ji jader a nakrájíme jí na tenké plátky.
Mrkev očistíme, omyjeme, ale necháme jí asi 2 cm natě. V kastrole rozehřejeme máslo a podusíme na něm okurku. Filé omyjeme a osušíme a společně s mrkví v celku přidáme k podušené okurce. Necháme asi 7 minut bez pokličky vařit na mírném ohni.
Rybí vývar smícháme s bílým vínem, rybu se zeleninou jím podlijeme a dusíme 5 minut. Kopr propláchneme, vyklepeme z něj vodu a nasekáme najemno. Tresku se zeleninou upravíme na talíře, posypeme koprem. Podáváme s pečenými nebo vařenými bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,820x

Komentáře receptu Treska se zeleninou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!