Anglické řízky
Suroviny
(pro 4 osoby)
4 vepřové řízky z kýty
4 vejce uvařená natvrdo
4 plátky šunky
hladká mouka
3 vejce na obalení
strouhanka
olej
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Řízky naklepeme, položíme na ně plátky šunky a doprostřed dáme vařené vejce. Plátek masa pak přehneme, okraje jemně sklepeme tak, aby vše drželo pohromadě a obalíme nejprve v mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Pak osmažíme po obou stranách v rozpáleném oleji. Hotové řízky podáváme překrojené v půlce.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 6 775x
Hodnocení receptu:
7,60 (počet: 15)
7,60
15
10
![Počet hodnotících uživatelů: 15 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Anglické řízky
anonym: | sobota 25. května 2013 |
nejlepší | |
JanaOss: | pátek 2. října 2009 |
dobrý nápad jak obměnit ptáčky |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!