Dušená mrkev s vepřovým

Suroviny

Vepřová kotleta nebo plec
mrkev
máslo - Rama Coulines
cibule
sůl, pepř
vegeta
cukr
jíška

ukázka receptu Dušená mrkev s vepřovým
Posunovut vlevo
ukázka receptu Dušená mrkev s vepřovým
Posunout vpravo

Postup

Na másle necháme zpěnit cibulku (nejlépe v tlakáči), přidáme na malé kostičky nakrájené a osolené a opepřené maso (cca 2-4 kotlety) a orestujeme. Poté přidáme na kolečka nakrájenou mrkev (na struhadle)v množství cca o polovinu víc než je množství masa) a osmahneme.
Zalijeme vodou a necháme vařit v tlakáči cca 30 minut.
Na závěr dochutíme vegetou a cca 3-5 lžiček cukru (dle chuti). Zahustíme jíškou (používám granulovanou).
Příloha: vařený brambor

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,426x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.33 (počet: 15) 6.33 15 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušená mrkev s vepřovým

anonym: Wednesday, March 26, 2014
Neuvěřitelný humus! Mrkev po půl hodině v tlakáči bude jak sračka, zahuštění granulovanou jíškou, to je taky kulinářská bomba.
Mrkev se přidává až k téměř hotovému masu a dělá se jen tak dlouho, aby křupala.
Ochucuje se zázvorem, trochou pepře a špetičkou muškátového květu.
Tohle je šlichta bez chuti a zápachu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist