Játrové knedlíčky
Suroviny
1 husí játra (mohou být i jiná)
1 žloutek
2 stroužky česneku
lžička majoránky
sůl, pepř
asi 2 lžíce strouhanky




Postup
Játra naškrabeme nožem, přidáme žloutek, majoránku, česnek utřený se solí a ochutíme pepřem. Podle potřeby směs zahustíme jemnou strouhankou. Malé knedlíčky tvoříme mokrýma rukama a zavařujeme do polévky. Uvařené knedlíčky vyplavou na povrch.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 6,521x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 5)
6.00
5
10

Komentáře receptu Játrové knedlíčky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!