Vepřové s mrkví a hráškem

Suroviny

400 g libové vepřové plece
400 g mrkve
4 lžíce hrášku
3 lžíce kečupu
20 g másla
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso odblaníme, naklepeme, nakrájíme na kostky a opečeme nasucho po všech stranách. Osolíme, podlijeme troškou vody a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme mrkev nakrájenou na kostičky a dusíme, dokud maso i mrkev téměř nezměknou. Pak vmícháme hrášek, kečup a dodusíme. Nakonec vmícháme máslo.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,745x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.17 (počet: 6) 5.17 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové s mrkví a hráškem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist