Vepřové s mrkví a hráškem
Suroviny
400 g libové vepřové plece
400 g mrkve
4 lžíce hrášku
3 lžíce kečupu
20 g másla
sůl

Postup
Maso odblaníme, naklepeme, nakrájíme na kostky a opečeme nasucho po všech stranách. Osolíme, podlijeme troškou vody a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme mrkev nakrájenou na kostičky a dusíme, dokud maso i mrkev téměř nezměknou. Pak vmícháme hrášek, kečup a dodusíme. Nakonec vmícháme máslo.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,869x

Komentáře receptu Vepřové s mrkví a hráškem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!