Vepřové s mrkví a hráškem
Suroviny
400 g libové vepřové plece
400 g mrkve
4 lžíce hrášku
3 lžíce kečupu
20 g másla
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Maso odblaníme, naklepeme, nakrájíme na kostky a opečeme nasucho po všech stranách. Osolíme, podlijeme troškou vody a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme mrkev nakrájenou na kostičky a dusíme, dokud maso i mrkev téměř nezměknou. Pak vmícháme hrášek, kečup a dodusíme. Nakonec vmícháme máslo.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5 693x
Hodnocení receptu:
5,17 (počet: 6)
5,17
6
10
![Počet hodnotících uživatelů: 6 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Vepřové s mrkví a hráškem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!