Roláda ze zvěřiny s brusinkovou omáčkou

Suroviny

600 g plece nebo kýty ze zvěřiny (srnčí, dančí nebo kančí)
200 g anglické slaniny
1 brusinkový kompot
100 ml červeného vína
50 g džemu
šťáva z 1 citrónu
150 g cibule
50 g hladké mouky
sůl, pepř
koření na zvěřinu
100 g oleje
ovoce na ozdobení (pomeranč, jablko apod.)

recept nemá fotografii

Postup

Maso rozkrájíme na tenčí plát, naklepeme, osolíme a opepříme, ochutíme kořením na zvěřinu. Plát poklademe plátky anglické slaniny, svineme do rolády a omotáme nití. Opečeme ji ze všech stran na polovině tuku. V druhé polovině osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme ji pod maso, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Kompot s džemem a červeným vínem rozvaříme. V citrónové šťávě dobře rozmícháme mouku a zahustíme jí omáčku.
Příloha: vařené brambory, bramborové krokety

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,689x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 2) 8.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Roláda ze zvěřiny s brusinkovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist