Pikantní štika (nebo filé)

Suroviny

600 g štiky nebo filé
150 g oleje
100 g másla
50 g citrónu
3 papriky (zelená, červená a žlutá)
100 g cibule
100 g sterilovaných žampiónů
30 g černých oliv
případně chilli koření
koření na ryby
sůl
100 ml bílého vína
50 g hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Porce ryby osolíme, okořeníme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Přendáme je na mísu, potzřeme máslem a udržujeme v teple. Mezitím si připravíme pikantní směs. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji, přidáme na kostičky nakrájené papriky, žampióny a olivy, krátce podusíme a zalijeme vínem. Dochutíme solí, případně chilli kořením a podáváme s rybou. Ozdobíme kolečky citrónu.
Příloha: vařené brambory

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,141x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní štika (nebo filé)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist