Hlíva v pivním těstíčku
Suroviny
500 g hlívy ústřičné
1 vejce
3 lžíce hladké mouky
1 malá sklenka světlého piva
šťáva z 1 citrónu
sůl
olej

Postup
Houby očistíme a vložíme je na půl hodiny do marinády ze 3 lžic oleje a citrónové šťávy. Z mouky, vejce, piva a soli připravíme vláčné lepkavé těstíčko. Houby do něj namáčíme a asi 3 minuty je smažíme na rozpáleném oleji. Osmažené houby klademe na papírový ubrousek, abychom odstranili přebytečný olej a lehce je osolíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,850x
Hodnocení receptu:
8.25 (počet: 4)
8.25
4
10

Komentáře receptu Hlíva v pivním těstíčku
Zdena1011: | Friday, January 29, 2010 |
Hlivy máme moc rádi,tento recept jsem nepoznala. Ale jsme mile překvapení,je to opravdu moc dobré!Ďekuji! |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!