Hlíva v pivním těstíčku
Suroviny
500 g hlívy ústřičné
1 vejce
3 lžíce hladké mouky
1 malá sklenka světlého piva
šťáva z 1 citrónu
sůl
olej

Postup
Houby očistíme a vložíme je na půl hodiny do marinády ze 3 lžic oleje a citrónové šťávy. Z mouky, vejce, piva a soli připravíme vláčné lepkavé těstíčko. Houby do něj namáčíme a asi 3 minuty je smažíme na rozpáleném oleji. Osmažené houby klademe na papírový ubrousek, abychom odstranili přebytečný olej a lehce je osolíme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,494x

Komentáře receptu Hlíva v pivním těstíčku
Zdena1011: | Friday, January 29, 2010 |
Hlivy máme moc rádi,tento recept jsem nepoznala. Ale jsme mile překvapení,je to opravdu moc dobré!Ďekuji! |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!