Salát z hlívy a zelených fazolek
Suroviny
300 g mladých kazolek
400 g hlívy ústřičné
2 lžíce másla
sůl, pepř
Zálivka:
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce sherry
1 lžíce zakysané smetany
1 lžička cukru
sůl, pepř
1 lžička nasekaného kerblíku
1 lžička nasekaných estragonových výhonků

Postup
Fazolky nakrájíme na kousky a povaříme je 10 – 12 minut ve slané vodě. Na rozpuštěném másle podusíme 20 minut kloboučky hlívy nakrájené na proužky. Osolíme, opepříme a smícháme s okapanými fazolkami. Nakaone přidáme zálivku a necháme 20 minut odležet.
Vhodné jako příloha k hlavnímu jídlu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,074x
Hodnocení receptu:
8.00 (počet: 1)
8.00
1
10

Komentáře receptu Salát z hlívy a zelených fazolek
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!