Salát z hlívy a zelených fazolek

Suroviny

300 g mladých kazolek
400 g hlívy ústřičné
2 lžíce másla
sůl, pepř

Zálivka:
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce sherry
1 lžíce zakysané smetany
1 lžička cukru
sůl, pepř
1 lžička nasekaného kerblíku
1 lžička nasekaných estragonových výhonků

recept nemá fotografii

Postup

Fazolky nakrájíme na kousky a povaříme je 10 – 12 minut ve slané vodě. Na rozpuštěném másle podusíme 20 minut kloboučky hlívy nakrájené na proužky. Osolíme, opepříme a smícháme s okapanými fazolkami. Nakaone přidáme zálivku a necháme 20 minut odležet.
Vhodné jako příloha k hlavnímu jídlu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,845x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát z hlívy a zelených fazolek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist