Salát z hlívy a zelených fazolek

Suroviny

300 g mladých kazolek
400 g hlívy ústřičné
2 lžíce másla
sůl, pepř

Zálivka:
3 lžíce olivového oleje
1 lžíce sherry
1 lžíce zakysané smetany
1 lžička cukru
sůl, pepř
1 lžička nasekaného kerblíku
1 lžička nasekaných estragonových výhonků

recept nemá fotografii

Postup

Fazolky nakrájíme na kousky a povaříme je 10 – 12 minut ve slané vodě. Na rozpuštěném másle podusíme 20 minut kloboučky hlívy nakrájené na proužky. Osolíme, opepříme a smícháme s okapanými fazolkami. Nakaone přidáme zálivku a necháme 20 minut odležet.
Vhodné jako příloha k hlavnímu jídlu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,014x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát z hlívy a zelených fazolek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist