Zabijačková klobása
Suroviny
450 g vepřové plece
400 g vepřového bůčku
20 g česneku
sůl
kmín
mletá paprika
mletý pepř
100 ml vody
střeva podle potřeby

Postup
Maso nahrubo umeleme, přidáme očištěný prolisovaný česnek, sůl, pepř, papriku, kmín a vodu a vše dobře promícháme. Směs pak plníme do střev. Klobásy zvolna opékáme na tuku. Můžeme je dopéci v troubě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,601x
Hodnocení receptu:
8.50 (počet: 2)
8.50
2
10

Komentáře receptu Zabijačková klobása
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!