Zabijačková klobása
Suroviny
450 g vepřové plece
400 g vepřového bůčku
20 g česneku
sůl
kmín
mletá paprika
mletý pepř
100 ml vody
střeva podle potřeby

Postup
Maso nahrubo umeleme, přidáme očištěný prolisovaný česnek, sůl, pepř, papriku, kmín a vodu a vše dobře promícháme. Směs pak plníme do střev. Klobásy zvolna opékáme na tuku. Můžeme je dopéci v troubě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,314x
Hodnocení receptu:
8.50 (počet: 2)
8.50
2
10

Komentáře receptu Zabijačková klobása
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!