Hlívová jehla s játry

Suroviny

4 kloboučky hlívy ústřičné
4 plátky vepřových jater
4 plátky vepřového masa
8 plátků uzené slaniny
1 větší cibule
2 rajčata
sůl, pepř
olej

recept nemá fotografii

Postup

Všechny suroviny nakrájíme na kousky, vepřové maso osolíme a opepříme (játra ne, ztvrdla by). Maso potřeme ze všech stran olejem. Na jehlu nebo špejli napichujeme střídavě maso, hlívu, játra, slaninu, cibuli a kolečko rajčete, postup opakujeme. Špíz opékáme na grilu nebo v troubě. Jehly položíme na pekáč příčně, aby do něk mohla odkapávat šťáva.
Podáváme horké s chlebem nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,784x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.75 (počet: 4) 8.75 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hlívová jehla s játry


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist