Pařížské řezy II
Suroviny
Těsto:
2 sklenky polohrubé mouky
1 sklenka cukru krupice
1/2 sklenky oleje
1 sklenka vlažného mléka
2-3 lžíce kakaa
1 prášek do pečiva
3 celá vejce
Pařížský krém:
2 šlehačky
2 ledové kaštany
Na posypání:
1 Margot čokoláda
Postup
Den předem si svaříme (musí projít varem) šlehačky s ledovými kaštany. Necháme je vychladnout a dáme do ledničky. Druhý den všechny suroviny na těsto smícháme, vyšleháme elektrickým šlehačem a nalijeme na vymazaný a vysypaný nebo papírem na pečení vyložený pekáč. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180.C, upečené těsto se nesmí lepit na špejli. Necháme vychladnout. Šlehačky na nejvyšší stupeň ušleháme elektrickým šlehačem do krému. Tento krém naneseme na piškot a hustě ho posypeme strouhanou čokoládou Margot.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 7,483x
Komentáře receptu Pařížské řezy II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!