Pařížské řezy II

Suroviny

Těsto:
2 sklenky polohrubé mouky
1 sklenka cukru krupice
1/2 sklenky oleje
1 sklenka vlažného mléka
2-3 lžíce kakaa
1 prášek do pečiva
3 celá vejce

Pařížský krém:
2 šlehačky
2 ledové kaštany

Na posypání:
1 Margot čokoláda

recept nemá fotografii

Postup

Den předem si svaříme (musí projít varem) šlehačky s ledovými kaštany. Necháme je vychladnout a dáme do ledničky. Druhý den všechny suroviny na těsto smícháme, vyšleháme elektrickým šlehačem a nalijeme na vymazaný a vysypaný nebo papírem na pečení vyložený pekáč. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180.C, upečené těsto se nesmí lepit na špejli. Necháme vychladnout. Šlehačky na nejvyšší stupeň ušleháme elektrickým šlehačem do krému. Tento krém naneseme na piškot a hustě ho posypeme strouhanou čokoládou Margot.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,483x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.50 (počet: 10) 8.50 10 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pařížské řezy II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist