Chlebový kvas II
Suroviny
250 g žitné mouky
250 ml 30°C teplé převařené vody
1 cibule – lze nahradit 2 lžícemi šťávy z kysaného zelí nebo 1 lžící rumu

Postup
Do velké mísy nebo sklenice nasypeme mouku, přidáme vodu a jemně nastrouhanou cibuli. Dobře promícháme a celé zabalíme do mikrotenové fólie a přikryjeme utěrkou. Necháme stát v klidu na teplém místě 3 dny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,668x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 2)
9.00
2
10

Komentáře receptu Chlebový kvas II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!