Chlebový kvas II
Suroviny
250 g žitné mouky
250 ml 30°C teplé převařené vody
1 cibule – lze nahradit 2 lžícemi šťávy z kysaného zelí nebo 1 lžící rumu

Postup
Do velké mísy nebo sklenice nasypeme mouku, přidáme vodu a jemně nastrouhanou cibuli. Dobře promícháme a celé zabalíme do mikrotenové fólie a přikryjeme utěrkou. Necháme stát v klidu na teplém místě 3 dny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,408x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 2)
9.00
2
10

Komentáře receptu Chlebový kvas II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Kuchyně na míru
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Jedlé papíry
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Domácí sekaná
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!