Kapustové karbenátky

Suroviny

4 porce
500g mražené kapusty
150g anglické slaniny
2 rohlíky
4 vejce
2 stroužky česneku
1 cibule
50g hrubé mouky
strouhanka
mléko
sůl
pepř
majoránka

ukázka receptu Kapustové karbenátky
Posunovut vlevo
ukázka receptu Kapustové karbenátky
Posunout vpravo

Postup

Zmrazenou kapustu krátce povaříme ve vroucí vodě a scedíme. Rohlíky nakrájíme a namočíme v troše mléka. Smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, utřeným česnekem a na kostičky nakrájenou anglickou slaninou. Přidáme dvě vejce, sůl, pepř a majoránku. Smícháme s kapustou a podle potřeby zahustíme hrubou moukou a strouhankou.
Tvoříme menší placičky, které namočíme v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance. Smažíme po obou stranách v rozpáleném tuku nebo na oleji.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,428x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 5) 8.00 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapustové karbenátky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist