Kapustové karbenátky
Suroviny
4 porce
500g mražené kapusty
150g anglické slaniny
2 rohlíky
4 vejce
2 stroužky česneku
1 cibule
50g hrubé mouky
strouhanka
mléko
sůl
pepř
majoránka

Postup
Zmrazenou kapustu krátce povaříme ve vroucí vodě a scedíme. Rohlíky nakrájíme a namočíme v troše mléka. Smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, utřeným česnekem a na kostičky nakrájenou anglickou slaninou. Přidáme dvě vejce, sůl, pepř a majoránku. Smícháme s kapustou a podle potřeby zahustíme hrubou moukou a strouhankou.
Tvoříme menší placičky, které namočíme v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance. Smažíme po obou stranách v rozpáleném tuku nebo na oleji.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Honza Skybík,
Zobrazeno 5,872x
8.00 (počet: 5)
8.00
5
10
Komentáře receptu Kapustové karbenátky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

