Kapustové karbenátky
Suroviny
4 porce
500g mražené kapusty
150g anglické slaniny
2 rohlíky
4 vejce
2 stroužky česneku
1 cibule
50g hrubé mouky
strouhanka
mléko
sůl
pepř
majoránka




Postup
Zmrazenou kapustu krátce povaříme ve vroucí vodě a scedíme. Rohlíky nakrájíme a namočíme v troše mléka. Smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, utřeným česnekem a na kostičky nakrájenou anglickou slaninou. Přidáme dvě vejce, sůl, pepř a majoránku. Smícháme s kapustou a podle potřeby zahustíme hrubou moukou a strouhankou.
Tvoříme menší placičky, které namočíme v rozšlehaném vejci a obalíme ve strouhance. Smažíme po obou stranách v rozpáleném tuku nebo na oleji.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Honza Skybík,
Zobrazeno 5,762x

Komentáře receptu Kapustové karbenátky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!