Zelená hořčice

Suroviny

3 zelené papriky
1/2 hlávky bílého zelí
1 kg zelených rajčat
2 cibule
1 lžička hořčičných semínek
1 lžička celerových semínek
250 ml octa
150 g cukru krupice
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Syrovou zeleninu rozkrájíme a umeleme na masovém strojku. Pak ji se solí podusíme asi 15 minut na mírném ohni, okořeníme a přidáme ocet a cukr. Hmotu napěchujeme do sklenic, zavíčkujeme a uskladníme v chladu a suchu.
Hořčici můžeme podávat k masům (grilovaným, pečeným i vařeným), přidávat do pomazánek. Můžeme ji mazat na chleba s máslem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 511x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10,00 (počet: 2) 10,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zelená hořčice


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist