Zelená hořčice
Suroviny
3 zelené papriky
1/2 hlávky bílého zelí
1 kg zelených rajčat
2 cibule
1 lžička hořčičných semínek
1 lžička celerových semínek
250 ml octa
150 g cukru krupice
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Syrovou zeleninu rozkrájíme a umeleme na masovém strojku. Pak ji se solí podusíme asi 15 minut na mírném ohni, okořeníme a přidáme ocet a cukr. Hmotu napěchujeme do sklenic, zavíčkujeme a uskladníme v chladu a suchu.
Hořčici můžeme podávat k masům (grilovaným, pečeným i vařeným), přidávat do pomazánek. Můžeme ji mazat na chleba s máslem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3 547x
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Zelená hořčice
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!