Živánská podle Marie
Suroviny
kuřecí prsa
vepřová panenka
zvěřina
anglická slanina
červená paprika - lusk
hořčice
sůl
pepř
cibule

Postup
Maso nakrájím na stejné díly, vepřové potřu z jedné strany obyčejnou hořčicí, cibuli nakrájím na kolečka. Na alobal skládám maso vedle sebe, prokládám anglickou, cibulí, paprikou asi jako když se dělá ražničí.
Maso opepřím a posolím, posypu grilovacím kořením, přimačknu k sobě. Zabalím do alobalu.
Velikost řídím podle pekáče, na kterém pečeni dám péct. Alobal utěsním a dám do trouby.
Peču necelou hodinu v mírné troubě, rozbalím a nechám dopéct.
Pečeni krájím šikmo a podávám s bramborem v jakékoli úpravě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) vojta,
Zobrazeno 5,474x

Komentáře receptu Živánská podle Marie
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!