Bramborový nákyp s masem

Suroviny

12 velkých brambor
500 g hovězího masa
3 cibule
1 balení mražené zeleniny
500 ml smetany
Sůl, pepř
5 lžic jemného kečupu
strouhaný sýr na posypání

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli oloupeme a také nakrájíme na kolečka.

Nakrájené brambory naskládáme do vymazaného pekáče a osolíme, na ně položíme vrstvu masa a posypeme cibulí. Dáme další vrstvu brambor, osolíme, opět dáme maso a cibuli. Na cibuli dáme rozmraženou a povařenou zeleninu. Jako poslední vrstvu dáme brambory.

Smetanu promícháme s kečupem a zalijeme tím brambory, posypeme strouhaným sýrem. Pečeme v předehřáté troubě.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,134x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborový nákyp s masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist