Athénská jehla
Suroviny
400 g vepřového masa
1 lžíce gyros koření
1 lžíce oleje
2 cibule
2 papriky
slanina
hladká mouka
rajčata
citron
máslo
sůl

Postup
Maso nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, promícháme s olejem a půl hodiny necháme odpočívat. Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli nakrájenou na kolečka, slaninu na kostičky a kousky papriky. Jemně zaprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji.
Do výpeku dáme nakrájená rajčata a dusíme. Jehly přeléváme dušenými rajčaty, zdobíme plátky citronu a podáváme s rýží nebo brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,219x
Hodnocení receptu:
9.50 (počet: 2)
9.50
2
10

Komentáře receptu Athénská jehla
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!