Athénská jehla
Suroviny
400 g vepřového masa
1 lžíce gyros koření
1 lžíce oleje
2 cibule
2 papriky
slanina
hladká mouka
rajčata
citron
máslo
sůl
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Maso nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, promícháme s olejem a půl hodiny necháme odpočívat. Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli nakrájenou na kolečka, slaninu na kostičky a kousky papriky. Jemně zaprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji.
Do výpeku dáme nakrájená rajčata a dusíme. Jehly přeléváme dušenými rajčaty, zdobíme plátky citronu a podáváme s rýží nebo brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5 153x
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Athénská jehla
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!