Athénská jehla

Suroviny

400 g vepřového masa
1 lžíce gyros koření
1 lžíce oleje
2 cibule
2 papriky
slanina
hladká mouka
rajčata
citron
máslo
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, promícháme s olejem a půl hodiny necháme odpočívat. Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli nakrájenou na kolečka, slaninu na kostičky a kousky papriky. Jemně zaprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji.

Do výpeku dáme nakrájená rajčata a dusíme. Jehly přeléváme dušenými rajčaty, zdobíme plátky citronu a podáváme s rýží nebo brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,030x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.50 (počet: 2) 9.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Athénská jehla


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist