Athénská jehla

Suroviny

400 g vepřového masa
1 lžíce gyros koření
1 lžíce oleje
2 cibule
2 papriky
slanina
hladká mouka
rajčata
citron
máslo
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na kostičky, posypeme kořením, promícháme s olejem a půl hodiny necháme odpočívat. Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli nakrájenou na kolečka, slaninu na kostičky a kousky papriky. Jemně zaprášíme moukou a opékáme v rozpáleném oleji.

Do výpeku dáme nakrájená rajčata a dusíme. Jehly přeléváme dušenými rajčaty, zdobíme plátky citronu a podáváme s rýží nebo brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5 117x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,50 (počet: 2) 9,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Athénská jehla


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist