Brněnský drak

Suroviny

6 ks vepřové panenky
150 g oleje
1 lžíce kečupu
2 lžíce strouhaného křenu
Česnek
100 g sterilované papriky
lžíce hořčice
150 g sterilovaných okurek
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Panenku naklepeme hranou dlaně, okraje nařízneme několika řezy asi 1,5 cm hlubokými. Maso osolíme, potřeme česnekem a necháme 3 hodiny odležet. Pak na oleji z obou stran opečeme.

Na talíř dáváme porci hranolek, přes které dáme opečené maso, které zdobíme jemně nastříkanou hořčicí, kečupem, strouhaným křenem. Červenou paprikou vytvoříme jakoby hlavu a „krunýř“ draka. Ocas pak zhotovíme z vějířku okurky. Okraje talíře ozdobíme zeleninovou oblohou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8,067x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.83 (počet: 6) 5.83 6 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brněnský drak


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist