Argentinská specialita
Suroviny
600 g hovězí svíčkové
špetka česneku
špetka soli
1 svazek petrželky
8 rajčat
špetka mleté papriky
olivový olej

Postup
Oloupeme rajčata, zbavíme je zrníček a nakrajíme na kostičky, přidáme nasekanou petrželku, prolisovaný česnek a osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou a přidáme tolik olivového oleje, aby vznikla hustá omáčka. Maso nakrájíme na plátky, rukou lehce naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Těsně před dokončením přidáme omáčku Chimichuri.
Prohřejeme a podáváme s opečenými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,405x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Argentinská specialita
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!