Argentinská specialita
Suroviny
600 g hovězí svíčkové
špetka česneku
špetka soli
1 svazek petrželky
8 rajčat
špetka mleté papriky
olivový olej
Postup
Oloupeme rajčata, zbavíme je zrníček a nakrajíme na kostičky, přidáme nasekanou petrželku, prolisovaný česnek a osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou a přidáme tolik olivového oleje, aby vznikla hustá omáčka. Maso nakrájíme na plátky, rukou lehce naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Těsně před dokončením přidáme omáčku Chimichuri.
Prohřejeme a podáváme s opečenými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,354x
Komentáře receptu Argentinská specialita
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!