Kotlety v alobalu
Suroviny
4 kotlety s kostí
2 mrkve
4 sterilované okurky
4 cibule
15 dkg anglické slaniny
1 kg brambor
máslo
olivový olej
sůl, pepř
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Na každou porci si připravíme alobal, který zlehka vytřeme olivovým olejem. Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, mrkev na proužky, cibuli na kolečka a okurky na plátky.
Na alobal klademe brambory, potom kotletu, na kterou postupně dáváme mrkev, okurku, plátek slaniny a cibuli. Nakonec přidáme kousek másla a alobal pevně svineme. Pečeme asi 50 minut při 170 °C.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 962x
Komentáře receptu Kotlety v alobalu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!