Květák v jogurtové marinádě po indicku
Suroviny
1 květák
3 lžíce oleje
2 cibule
MARINÁDA:
½ cibule
2 dl bílého jogurtu
4 stroužky česneku
mletý zázvor
kari koření
sůl

Postup
Nejdříve připravíme marinádu: Cibuli drobně nakrájíme, přidáme rozetřený česnek, koření, vmícháme jogurt a osolíme.
Očištěný květák rozebereme na růžičky, vložíme najméně na 3 hodiny do marinády a dáme do ledničky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, dáme k ní květák i s marinádou, případně dosolíme. Podlijeme asi 1 dl vody a podusíme.
Podáváme s rýží, vařenými brambory, nebo pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,147x

Komentáře receptu Květák v jogurtové marinádě po indicku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!