Květák v jogurtové marinádě po indicku
Suroviny
1 květák
3 lžíce oleje
2 cibule
MARINÁDA:
½ cibule
2 dl bílého jogurtu
4 stroužky česneku
mletý zázvor
kari koření
sůl
Postup
Nejdříve připravíme marinádu: Cibuli drobně nakrájíme, přidáme rozetřený česnek, koření, vmícháme jogurt a osolíme.
Očištěný květák rozebereme na růžičky, vložíme najméně na 3 hodiny do marinády a dáme do ledničky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, dáme k ní květák i s marinádou, případně dosolíme. Podlijeme asi 1 dl vody a podusíme.
Podáváme s rýží, vařenými brambory, nebo pečivem.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,398x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 3)
9.00
3
10
9.00 (počet: 3)
9.00
3
10
Komentáře receptu Květák v jogurtové marinádě po indicku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

