Zámecký candát

Suroviny

800 g filetů z candáta bez kůže
200 g hrubé mouky
150 g oloupaných jablek bez jádřinců
1 vejce
1 dl bílého vína
0,5 dl mléka
sůl
podušené plátky jablek na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

V míse rozmícháme mléko s vínem a vejcem. Po částech vmícháme mouku a sůl. Jablka nastrouháme a také vmícháme do připraveného těsta, které by mělo být trošku hustší.

Filety osolíme a obalíme ze všech stran v těstě. Vložíme do větší pánve a pozvolna smažíme z obou stran dozlatova. Rozdělíme je na talíře a každou porci ozdobíme několika plátky jablek, které jsme předem podusili na trošce másla (nebo zbylém výpeku z ryb).

Podáváme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,106x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 5) 7.00 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zámecký candát

anonym: Saturday, March 12, 2011
tak to je zraci pecka problem je ze candati neberou

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist