Zámecký candát
Suroviny
800 g filetů z candáta bez kůže
200 g hrubé mouky
150 g oloupaných jablek bez jádřinců
1 vejce
1 dl bílého vína
0,5 dl mléka
sůl
podušené plátky jablek na ozdobení
Postup
V míse rozmícháme mléko s vínem a vejcem. Po částech vmícháme mouku a sůl. Jablka nastrouháme a také vmícháme do připraveného těsta, které by mělo být trošku hustší.
Filety osolíme a obalíme ze všech stran v těstě. Vložíme do větší pánve a pozvolna smažíme z obou stran dozlatova. Rozdělíme je na talíře a každou porci ozdobíme několika plátky jablek, které jsme předem podusili na trošce másla (nebo zbylém výpeku z ryb).
Podáváme s vařenými bramborami.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,225x
7.00 (počet: 5)
7.00
5
10
Komentáře receptu Zámecký candát
| anonym: | Saturday, March 12, 2011 |
| tak to je zraci pecka problem je ze candati neberou | |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

