Zámecký candát

Suroviny

800 g filetů z candáta bez kůže
200 g hrubé mouky
150 g oloupaných jablek bez jádřinců
1 vejce
1 dl bílého vína
0,5 dl mléka
sůl
podušené plátky jablek na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

V míse rozmícháme mléko s vínem a vejcem. Po částech vmícháme mouku a sůl. Jablka nastrouháme a také vmícháme do připraveného těsta, které by mělo být trošku hustší.

Filety osolíme a obalíme ze všech stran v těstě. Vložíme do větší pánve a pozvolna smažíme z obou stran dozlatova. Rozdělíme je na talíře a každou porci ozdobíme několika plátky jablek, které jsme předem podusili na trošce másla (nebo zbylém výpeku z ryb).

Podáváme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,935x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 5) 7.00 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zámecký candát

anonym: Saturday, March 12, 2011
tak to je zraci pecka problem je ze candati neberou

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist