Pstruh na houbách v alobalu
Suroviny
4 pstruzi
200 g hub
1 cibule
1 lžíce petrželové natě
100 g másla
mletý pepř
sůl

Postup
Pstruhy očistíme, osolíme a necháme chvíli odležet. Houby očistíme, omyjeme, nakrájíme na plátky a dusíme na másle s cibulkou.
Během dušení posolíme, okořeníme a nakonec přidáme posekanou petrželovou nať. Touto směsí naplníme pstruhy. Potom je potřeme rozpuštěným máslem po obou stranách a vložíme do vymaštěného alobalu. Dobře uzavřeme a položíme na mřížku dobře vyhřáté trouby, kde je pečeme 20 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,824x

Komentáře receptu Pstruh na houbách v alobalu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!