Vepřové s cibulí na černém pivu
Suroviny
720 g vepřového plecka
40 g sádla
80 g cibule
75 g česneku
12 g soli
12 g kmínu
10 g hladké mouky
1 pivo
16 g rajského protlaku
Postup
Opláchnuté vepřové plecko nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na sádle s kmínem, přidáme kostky masa, které orestujeme ze všech stran. Přidáme česnek, podlijeme a dusíme do poloměkka.
Maso vyjmeme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak, podlijeme pivem a maso dusíme doměkka.
Podáváme s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem s cibulkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,532x
Komentáře receptu Vepřové s cibulí na černém pivu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!