Vepřové s cibulí na černém pivu
Suroviny
720 g vepřového plecka
40 g sádla
80 g cibule
75 g česneku
12 g soli
12 g kmínu
10 g hladké mouky
1 pivo
16 g rajského protlaku

Postup
Opláchnuté vepřové plecko nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na sádle s kmínem, přidáme kostky masa, které orestujeme ze všech stran. Přidáme česnek, podlijeme a dusíme do poloměkka.
Maso vyjmeme, šťávu vysmažíme na tuk, zaprášíme moukou, přidáme rajský protlak, podlijeme pivem a maso dusíme doměkka.
Podáváme s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem s cibulkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,587x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 2)
9.00
2
10

Komentáře receptu Vepřové s cibulí na černém pivu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!