Papriky plněné pikantní pastou

Suroviny

4 papriky
100 ml smetany
2 paličky česneku
feferonky
hermelín
sardinky
cibule
olej

recept nemá fotografii

Postup

Z paprik vykrojíme jádra a vlijeme do nich do 1/4 smetanu, poté do nich vložíme feferonky, pak na plátky nakrájený hermelín. Na závěr přilijeme do paprik 2 lžíce oleje.

PIKANTNÍ PASTA:
Do misky dáme sardinky a rozmačkáme je. Potom rozmačkáme česnek a přidáme ho k sardinkám. Nakrájíme cibuli na kostičky a přisypeme jí k směsi. Vše rozmačkáme dohromady, aby se všechny chutě propojily.

Na pánvi budeme smažit papriky cca 10 minut. Potom papriky potřeme pikantní pastou a pokud se vejde, trochu jí vtěsnáme i do paprik. Necháme vychladnout a podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,777x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Papriky plněné pikantní pastou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist