Treska na grilu
Suroviny
4 filety tresky (příp. jiná ryba)
2 lžíce oleje
4 lžíce dijónské hořčice
1 lžíce nasekané čerstvé petrželky
sůl, mletý pepř

Postup
Rybí filé očistíme. V misce smícháme olej s hořčicí, solí a černým pepřem. Touto marinádou potřeme rybu z obou stran. Necháme odležet cca 20 minut.
Filé pečeme na rozpáleném grilu, na který jsme dali aluminiový grilovaní tácek, po dobu cca 10 minut. Před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 9,126x
Hodnocení receptu:
9.14 (počet: 7)
9.14
7
10

Komentáře receptu Treska na grilu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!