Plněné žampiony I.
Suroviny
8 velkých žampionů
1 žlutá paprika
2 rajčata
1 cibule
1 lžíce oleje
1 svazek petrželky
100 g tvrdého sýra
2 lžíce parmazánu
barevný pepř
sůl
Postup
Nožičky žampionů opatrně vykroutíme a nakrájíme na kostky. Papriku, rajčata a cibuli také nakrájíme. Rozehřejeme olej a kostičky žampionů, cibule a papriky orestujeme. Petrželku opereme, nasekáme a společně s rajčaty přidáme ke směsi. Nakonec vmícháme sýr nakrájený na kostičky. Nádivku osolíme a opepříme.
Touto směsí plníme hlavičky žampionů, posypeme parmazánem, zabalíme do alobalu a pečeme asi 10 minut.
Podáváme s bagetou a hlávkovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,896x
Komentáře receptu Plněné žampiony I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!