Andělské zvony
Suroviny
½ kg libového bůčku
½ kg kysaného zelí
1 paprika
1 cibule
2 stroužky česneku
1 chilli paprička
grilovaní koření
sůl
kmín
olej

Postup
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na pánev a promícháme. Osmažíme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka. Pod masem vznikne hnědá, hustá šťáva.
Mezitím uvaříme doměkka kysané zelí. Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku. Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem.
Podáváme s chlebem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,305x

Komentáře receptu Andělské zvony
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!