Dušený květák na česneku

Suroviny

500 g květáku
5 stroužků česneku
1 cibule
2 lžíce másla
hrníček bujonu (masox)
sekaná pažitka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Očištěný květák vložíme do vařící osolené vody a uvaříme ho do poloměkka. Vodu slijeme, květák necháme okapat a rozebereme ho na růžičky.

Na rozpáleném másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli s česnekem a zalijeme malým množstvím bujonu. Do připraveného základu vložíme květák, na mírném ohni ho podusíme doměkka. Dochutíme mletým pepřem, pažitkou a solí.

Podáváme jako přílohu k drůbeži, rybám nebo jako samostatný pokrm.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,718x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Dušený květák na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist