Bramborové bochánky

Suroviny

500 g brambor
60 g másla
4 vejce
2 lžíce zakysané smetany
2 lžíce sekané pažitky
sůl
pepř
strouhaný muškátový oříšek

recept nemá fotografii

Postup

Omyté brambory zabalíme do alobalu a v troubě vyhřáté na 200 °C je pečeme 30 minut.

Teplé brambory oloupeme a prolisujeme. Postupně do nich vmícháme rozpuštěné máslo a vejce. Směs dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Nakonec vmícháme pažitku a zakysanou smetanu.

Pudinkové mističky vymažeme olejem a naplníme bramborovou směsí. Pečeme při 180 °C asi 15 - 20 minut dozlatova.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,456x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bramborové bochánky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist