Filé na kari
Suroviny
500 g rybího filé
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce hladké mouky
šálek smetany
špetka cukru
sůl
kaři koření
mletý zázvor

Postup
Filé nakrájíme na kousky, zakapeme citronovou šťávou a necháme 15 minut odležet. Potom je osolíme, posypeme kari a obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji smažíme po všech stranách dozlatova. Poté filé vyjmeme a necháme v teple.
Do oleje na smažení nasypeme zázvor, cukr a vmícháme smetanu, vše promícháme. Filé podlijeme touto šťávou a podáváme s brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,307x

Komentáře receptu Filé na kari
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!