Filé na kari

Suroviny

500 g rybího filé
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce hladké mouky
šálek smetany
špetka cukru
sůl
kaři koření
mletý zázvor

recept nemá fotografii

Postup

Filé nakrájíme na kousky, zakapeme citronovou šťávou a necháme 15 minut odležet. Potom je osolíme, posypeme kari a obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji smažíme po všech stranách dozlatova. Poté filé vyjmeme a necháme v teple.

Do oleje na smažení nasypeme zázvor, cukr a vmícháme smetanu, vše promícháme. Filé podlijeme touto šťávou a podáváme s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,307x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.50 (počet: 2) 7.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Filé na kari


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist