Medová žebírka

Suroviny

2 pláty vepřových žeber

MARINÁDA:
6 lžic oleje
2 lžíce tekutého medu
2 lžíce sójové omáčky
12 lžic kečupu
1 lžička majoránky
1 lžička tymiánu
1 lžička oregana
1 lžička bazalky
1 lžička mletého pepře
1/2 lžičky skořice
1/2 lžičky chilli
2 lžíce octa
2 cibule
3 stroužky česneku
sklenka světlého piva
2 lžíce soli

recept nemá fotografii

Postup

Z přísad připravíme marinádu. Žebírka do ní naložíme a necháme přes noc odležet. Alespoň 2x je obrátíme. Okapaná žebírka dáme na rošt a grilujeme po obou stranách 10 - 15 minut, obracíme a potíráme marinádou, dokud nezčervenají.

Podáváme s různými omáčkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,488x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.75 (počet: 4) 8.75 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Medová žebírka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist