Medová žebírka

Suroviny

2 pláty vepřových žeber

MARINÁDA:
6 lžic oleje
2 lžíce tekutého medu
2 lžíce sójové omáčky
12 lžic kečupu
1 lžička majoránky
1 lžička tymiánu
1 lžička oregana
1 lžička bazalky
1 lžička mletého pepře
1/2 lžičky skořice
1/2 lžičky chilli
2 lžíce octa
2 cibule
3 stroužky česneku
sklenka světlého piva
2 lžíce soli

recept nemá fotografii

Postup

Z přísad připravíme marinádu. Žebírka do ní naložíme a necháme přes noc odležet. Alespoň 2x je obrátíme. Okapaná žebírka dáme na rošt a grilujeme po obou stranách 10 - 15 minut, obracíme a potíráme marinádou, dokud nezčervenají.

Podáváme s různými omáčkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,839x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.75 (počet: 4) 8.75 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Medová žebírka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist