Zapečené plněné vepřové maso
Suroviny
500 g vepřového masa
plátkový tvrdý sýr
salám
kapie
rajčatový protlak
hladká mouka
cibule
sůl
pepř

Postup
Vepřové maso naklepeme na řízky a osolíme, opepříme. Na polovinu plátku řízku položíme plátek sýra, salámu a plátek kápie a přeložíme to zbylou částí řízku. Připevníme párátkem, aby se při pečení řízek neotevřel. Takto naplněné řízky dáme na plech, zalijeme šťávou, přikryjeme alobalem a pečeme.
ŠŤÁVA: Na zpěněnou cibuli dáme hladkou mouku a uděláme řidší jíšku. Potom přidáme rajčatový protlak a povaříme asi 5 minut. Touto šťávou zalijeme maso před pečením.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,264x
Komentáře receptu Zapečené plněné vepřové maso
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!