Šavle Svatého Celestýna
Suroviny
400 g vepřové kýty
200 g čabajské klobásy
80 g slaniny bez kůže
60 g cibule
sůl
česnek
celer
petržel
mletý pepř
kostka bylinek "česnek a petržel"
100 g oleje

Postup
Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, zalijeme částí oljeje a rozpuštěnou kostkou bylinek a necháme dobře proležet.
Na špízovou jehlu napichujeme střídavě maso, čabajskou klobásu, cibuli, slaninu. Pečeme v rozpáleném oleji nebo na roštu dozlatova po obou stranách.
Podáváme s bramboráčkama a čerstvou zeleninou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,750x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Šavle Svatého Celestýna
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!