Šavle Svatého Celestýna

Suroviny

400 g vepřové kýty
200 g čabajské klobásy
80 g slaniny bez kůže
60 g cibule
sůl
česnek
celer
petržel
mletý pepř
kostka bylinek "česnek a petržel"
100 g oleje

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, zalijeme částí oljeje a rozpuštěnou kostkou bylinek a necháme dobře proležet.

Na špízovou jehlu napichujeme střídavě maso, čabajskou klobásu, cibuli, slaninu. Pečeme v rozpáleném oleji nebo na roštu dozlatova po obou stranách.

Podáváme s bramboráčkama a čerstvou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,450x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Šavle Svatého Celestýna


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist