Šavle Svatého Celestýna
Suroviny
400 g vepřové kýty
200 g čabajské klobásy
80 g slaniny bez kůže
60 g cibule
sůl
česnek
celer
petržel
mletý pepř
kostka bylinek "česnek a petržel"
100 g oleje
Postup
Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, zalijeme částí oljeje a rozpuštěnou kostkou bylinek a necháme dobře proležet.
Na špízovou jehlu napichujeme střídavě maso, čabajskou klobásu, cibuli, slaninu. Pečeme v rozpáleném oleji nebo na roštu dozlatova po obou stranách.
Podáváme s bramboráčkama a čerstvou zeleninou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,713x
Komentáře receptu Šavle Svatého Celestýna
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!