Buřty v černém pivu
Suroviny
10 nožek silných párků
3 cibule
1 čerstvá paprika
1 feferonka
1 kečup
0,5 l černého piva

Postup
Párky podélně rozkrojíme a na každé půlce nařežeme na ježečka. Tyto plátky naskládáme na plech na pečení, zasypeme cibulí a paprikou nakrájenou na proužky. Přidáme feferonku a vše polijeme kečupem a černým pivem. Trochu promícháme vidličkou a dáme zapéct.
Až kečup s pivem udělají skelnou omáčku, je hotovo (cca 40 minut).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 8,957x
Hodnocení receptu:
8.38 (počet: 13)
8.38
13
10

Komentáře receptu Buřty v černém pivu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!