Budějovická pečeně
Suroviny
25 g slaniny
500 g hovězího zadního masa
česnek
sůl, mletý pepř
sádlo
150 g cibule
100 g smetany
50 g hladké mouky
mletá paprika
50 g rajčatového protlaku
Postup
Maso prošpikujeme slaninou a osolíme. Na sádle osmahneme cibuli a maso potom z každé strany osmažíme, zaprášíme paprikou a zalijeme do poloviny vývarem nebo vodou. Přidáme protlak a česnek a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme, šťávu zahustíme jíškou, rozšleháme a vaříme asi hodinu. Zjemníme smetanou, krátce povaříme a procedíme na porce masa.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 9,138x
Hodnocení receptu:
7.67 (počet: 3)
7.67
3
10
7.67 (počet: 3)
7.67
3
10
Komentáře receptu Budějovická pečeně
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

