Slepice na víně se žampiony

Suroviny

1 slepice
2 dcl červeného vína
1 lžíce rajčatového protlaku
250 g žampionů
mletý pepř, sůl
vývar
1 cibule
1 lžíce másla
3 lžíce oleje
2 stroužky česneku

recept nemá fotografii

Postup

Slepici omyjeme, naporcujeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme, na tuk dáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, osmahneme, přidáme porce slepice, podlijeme vývarem a dusíme. Během dušení přilijeme víno a přidáme rajčatový protlak. Když je maso měkké, přidáme na másle podušené žampiony a ještě chvíli dusíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,201x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Slepice na víně se žampiony


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist