Farfalle Primavera
Suroviny
250 g vařených těstovin Farfalle
sterilované červené fazole
sterilovaná sladká kukuřice
3 lžíce bílého jogurtu
2 lžíce zakysané smetany
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce citrónové šťávy
sůl, pepř
petrželka
bazalka
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Uvařené farfalle smícháme s fazolemi a kukuřicí. Postupně přidáme jogurt, zakysanou smetanu, olivový olej. Přilijeme citrónovou šťávu. Osolíme, opepříme. Dochutíme nasekanou petrželkou, bazalkou nebo kořením podle vlastní chuti a vše důkladně promícháme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4 865x
Hodnocení receptu:
10,00 (počet: 2)
10,00
2
10
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Farfalle Primavera
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!