Vepřové v pekáčku

Suroviny

tenké plátky vepřové krkovice nebo kýty
olej
sůl, pepř
mletá paprika
prolisovaný česnek
hořčice
rajčata
papriky
cibule
slanina
červené víno

ukázka receptu Vepřové v pekáčku
Posunovut vlevo
ukázka receptu Vepřové v pekáčku
Posunout vpravo

Postup

Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme, potřeme olejem a necháme alespoň 4 hodiny uležet. Potom osolíme, okořeníme a potřeme prolisovaným česnekem. Každý plátek ještě potřeme po jedné straně hořčicí.

Do vymazaného pekáčku vložíme plátky masa, pokryjeme krájenými rajčaty, paprikami, plátkami slaniny, cibulí a opět pokračujeme plátky masa. Když už nemáme přísady, zalijeme to červeným vínem, přikryjeme druhým pekáčem nebo poklicí a dáme do trouby. Pečeme při 180 °C do změknutí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,003x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové v pekáčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist