Pikantní vepřová žebírka
Suroviny
1 kg vepřových žebírek
100 ml kečupu
70 ml oleje
4 lžíce medu
4 lžíce sójové omáčky
lžička vinného octa
1 cibule
4 stroužky česneku
lžička drceného pepře
lžička drceného koriandru
chilli koření

Postup
Nakrájíme na kousky vepřová žebírka. V míse smícháme kečup, olej, med, sójovou omáčku, vinný ocet, rozmixovanou (nebo umletou v mlýnku na maso) 1 cibuli, prolisované 4 stroužky česneku, lžičku pepře, lžičku koriandru a chilli koření. Promícháme, vložíme žebírka, marinádou je obalíme ze všech stran a necháme je nejlépe do druhého dne uležet. Opečeme zvolna z obou stran, během pečení potíráme marinádou.
Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,710x

Komentáře receptu Pikantní vepřová žebírka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!