Pikantní vepřová žebírka

Suroviny

1 kg vepřových žebírek
100 ml kečupu
70 ml oleje
4 lžíce medu
4 lžíce sójové omáčky
lžička vinného octa
1 cibule
4 stroužky česneku
lžička drceného pepře
lžička drceného koriandru
chilli koření

recept nemá fotografii

Postup

Nakrájíme na kousky vepřová žebírka. V míse smícháme kečup, olej, med, sójovou omáčku, vinný ocet, rozmixovanou (nebo umletou v mlýnku na maso) 1 cibuli, prolisované 4 stroužky česneku, lžičku pepře, lžičku koriandru a chilli koření. Promícháme, vložíme žebírka, marinádou je obalíme ze všech stran a necháme je nejlépe do druhého dne uležet. Opečeme zvolna z obou stran, během pečení potíráme marinádou.

Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,377x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 2) 6.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní vepřová žebírka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist