Pikantní vepřová žebírka

Suroviny

1 kg vepřových žebírek
100 ml kečupu
70 ml oleje
4 lžíce medu
4 lžíce sójové omáčky
lžička vinného octa
1 cibule
4 stroužky česneku
lžička drceného pepře
lžička drceného koriandru
chilli koření

recept nemá fotografii

Postup

Nakrájíme na kousky vepřová žebírka. V míse smícháme kečup, olej, med, sójovou omáčku, vinný ocet, rozmixovanou (nebo umletou v mlýnku na maso) 1 cibuli, prolisované 4 stroužky česneku, lžičku pepře, lžičku koriandru a chilli koření. Promícháme, vložíme žebírka, marinádou je obalíme ze všech stran a necháme je nejlépe do druhého dne uležet. Opečeme zvolna z obou stran, během pečení potíráme marinádou.

Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 591x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,00 (počet: 2) 6,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní vepřová žebírka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist