Rybí kousky na rožni
Suroviny
250 g lososa
250 g tuňáka
šťáva z ½ citrónu
sůl
lžička drceného pepře
lžička sezamových semínek
bobkový list
3 zrnka drceného nového koření
40 g másla
citrón
50 g slaniny

Postup
Lososa bez kůže nakrájíme na kostky a tuňáka také. Maso zakapeme šťávou z ½ citrónu, posypeme solí, lžičkou drceného pepře, sezamovými semínky, podrceným bobkovým listem a 3 zrnky drceného nového koření. Zalijeme 40 g rozpuštěného másla, lehce promícháme a necháme rozležet. Maso napícháme střídavě s kousky citrónu a 50 g na kousky nakrájené slaniny na grilovaní jehly. Opečeme zvolna ze všech stran.
Podáváme s dušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,995x
Komentáře receptu Rybí kousky na rožni
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!