Rybí kousky na rožni

Suroviny

250 g lososa
250 g tuňáka
šťáva z ½ citrónu
sůl
lžička drceného pepře
lžička sezamových semínek
bobkový list
3 zrnka drceného nového koření
40 g másla
citrón
50 g slaniny

recept nemá fotografii

Postup

Lososa bez kůže nakrájíme na kostky a tuňáka také. Maso zakapeme šťávou z ½ citrónu, posypeme solí, lžičkou drceného pepře, sezamovými semínky, podrceným bobkovým listem a 3 zrnky drceného nového koření. Zalijeme 40 g rozpuštěného másla, lehce promícháme a necháme rozležet. Maso napícháme střídavě s kousky citrónu a 50 g na kousky nakrájené slaniny na grilovaní jehly. Opečeme zvolna ze všech stran.

Podáváme s dušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,759x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí kousky na rožni


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist