Rybí kousky na rožni

Suroviny

250 g lososa
250 g tuňáka
šťáva z ½ citrónu
sůl
lžička drceného pepře
lžička sezamových semínek
bobkový list
3 zrnka drceného nového koření
40 g másla
citrón
50 g slaniny

recept nemá fotografii

Postup

Lososa bez kůže nakrájíme na kostky a tuňáka také. Maso zakapeme šťávou z ½ citrónu, posypeme solí, lžičkou drceného pepře, sezamovými semínky, podrceným bobkovým listem a 3 zrnky drceného nového koření. Zalijeme 40 g rozpuštěného másla, lehce promícháme a necháme rozležet. Maso napícháme střídavě s kousky citrónu a 50 g na kousky nakrájené slaniny na grilovaní jehly. Opečeme zvolna ze všech stran.

Podáváme s dušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,943x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí kousky na rožni


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist